Margeriet van der Laak, grafisch vormgever en interieurstylist voor ambitieuze ondernemers die een brand voor hun droombedrijf willen opbouwen, dat persoonlijk en authentiek is.

Als  ‘lover of design en inspiration’ houd ik me (in Ouderkerk aan de Amstel, dat zo goed als tegen Amsterdam aan ligt) bezig met mijn passie: grafisch ontwerp en interieurstyling. Ik houd van creëren, mooie dingen maken. Zo word ik ontzettend blij van mooie interieurs of huisstijlen van bijvoorbeeld hippe restaurants en hotels. Niet voor niets vind ik het heerlijk om op reis te gaan met mijn partner, steden en pittoreske dorpjes te ontdekken en daar inspiratie op te doen voor mijn nieuwe ontwerpen. Denken in kleuren, beeld en vormen, die dingen die zowel bij vormgeving en interieurstyling een grote overeenkomst hebben.

 

Sinds 1998 heb ik al vele ondernemers geholpen bij het zichtbaar maken van hun bedrijf in beeld en vorm. Er geeft dan ook niets zoveel energie, dan andere ondernemers zo gepassioneerd te zien over hun eigen bedrijf en ze te kunnen helpen met mijn eigen passie, om hun dromen te verwezenlijken.

Ik help jou bij het realiseren van een persoonlijk logo, website en/of interieur. Alles wat jouw eigen identiteit versterkt en waarmee je zichtbaar wordt en aanvoelt als ‘dit ben ik en hier sta ik voor’, waardoor je geïnspireerd raakt en je business doelen kunt bereiken. Door in gesprek te gaan en te luisteren naar jou, kan ik mij feilloos inleven en je wensen vertalen in een persoonlijk ontwerp dat geheel bij jouw merk past. Voel je al een klik? Ik hoor graag wat ik voor jou kan betekenen!

HOE HET ALLEMAAL BEGON…

Als kind was ik al bezig met tekenen en knutselen. Na mijn middelbare school, heb ik de opleiding tot grafisch vormgever aan het Grafische Lyceum in Amsterdam gevolgd. Hierna heb ik bij verschillende reclamebureaus gewerkt en ben ik op mijn 26ste mijn eigen bedrijf gestart. Op de achtergrond wakkerde mijn interesse in interieurstyling ook nog steeds. Als ik maar ergens binnenkwam, was ik al denkbeeldig bezig om muren te door breken of meubels aan het verplaatsen. Altijd opzoek naar oplossingen en steeds meer mensen vroegen mij om advies. Wat er toe leidde dat ik een opleiding tot interieurstyliste ging volgen en deze met een cum laude cijfer heb afgerond. Inmiddels heb ik al vele ondernemers mogen helpen, van een huisstijl, website, interieurplan tot een geheel concept.

wist je dat…

MIJN bucketlist

…ik het heerlijk vind om te fotograferen en mijn spiegelreflexcamera altijd mee op reis neem om mooie plaatjes te maken.

…ik ook een opleiding vitaliteitscoach & lifestyle-adviseur heb gevolgd, waarmee je aan de hand van de vijf elementen (NSK) eenvoudig en doeltreffend inzicht kunt geven in iemands persoonlijke ontwikkeling en ontwikkelpunten.

…ik dol ben om mijn poezenkind, een kater ‘Mizu’ genaamd. Zijn naam komt uit het japans en betekent ‘water’. Hij is namelijk (net als ik) volgens de vijf elementen leer, geboren in het water jaar.

…ik graag elk winterseizoen weer op mijn snowboard sta om de bergen af te dalen. Dat sneeuwlandschap, waanzinnig!

…ik ook in Aemstelbeat coverband zing als leadzangeres.

R

PIANO LEREN SPELEN

Ik heb een piano in huis staan en heb ooit een paar pianolessen gehad, maar wil dat heel graag weer oppakken, zodat ik mijzelf kan begeleiden tijdens het zingen.

R

verre reis naar peru

Al jaren staat Peru op mijn verlanglijstje van verre reizen. De cultuur, de mensen, de natuur en het eten, één en al inspiratie. Wist je dat in de hoofdstad Lima, maar liefst 2 restaurants zitten die in de wereld top 10 staan van beste restaurants. Laat ik nu ook van lekker eten houden…