welkom

BIJ DE ART OF DESIGN BLOG

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Ik ben Margeriet en een expert in brand & webdesign, een nerd op het gebied van design en typografie: alles moet kloppen! Mijn passie is het leren van nieuwe dingen op het gebied van brand en webdesign en dit op anderen over te brengen zodat zij hiermee hun eigen business naar de next level kunnen brengen.

In het dorp Ouderkerk aan de Amstel, onder de rook van Amsterdam, ontwerp ik logo’s, huisstijlen en websites en leer graag anderen door middel van mijn online ‘Design Y.O.U.R.S’ programma, hun eigen website te bouwen. Je kunt mij dagelijks achter mijn laptop vinden, waar ik heel ‘happy’ van wordt en mijn ‘design skills’ kan delen met de wereld.

FREEBIE

GRATIS EBOOK

Het bouwen van je eerste eigen WordPress site kan MEGA tijdrovend en stressvol zijn.

Download hier je gratis ‘WordPress first aid kit’ met xx actiegerichte stappen die je tijd en stress besparen.

design yours

PROGRAMMA

Design en bouw je eigen WordPress website

Ben jij kaar voor een complete, stap-voor-stap online training waarbij ik je meeneem in de wereld van brand- & webdesign? Waarbij jijzelf je eigen website bouwt en de controle in eigen hand houd, zonder afhankelijk te zijn van derden en ook nog eens een hoop tijd en geld bespaart. Binnen ‘no time’ kun jij alle skills leren op het gebied van brand- & webdesign en ook nog eens je eigen website lanceren!

logo

design

Een logo nodig, dat laat zien waar jij als bedrijf voor staat? 

 Natuurlijk kun je zelf in een of ander programma een logo in elkaar flansen, maar vergeet niet dat je logo de basis is van je brandstory. Branding begint met een goed logo dat laat zien waar jouw bedrijf voor staat en aanvoelt als ‘ik’, maar waar vooral JIJ happy van wordt!    

WEBSITE

op maat

Liever niet of geen tijd om zelf een website in elkaar te knutselen?

 Het is uiteraard super gaaf als jij kunt zeggen: ‘ik heb mijn website helemaal zelf gemaakt!’ Maar ik zal eerlijk zijn, er gaat wel heel veel tijd in zitten. En wat is er makkelijker en tijdbesparender als iemand een ‘op maat’ website voor je maakt. Daar hangt echter wel een ander prijskaartje aan.   

gratis freebies voor jouw next level game

Hoe ik in 1 dag 100+ instagram volgers kreeg

Mijn #1 tool om droomklanten te krijgen

Hoe ik in 1 dag 100+ instagram volgers kreeg

In 1998 nam ik het besluit om op 26-jarige leeftijd mijn normale baan op te zeggen en full time mijn eigen bedrijf te gaan runnen. Het was een stap waar ik toen nog niet wist waar het me vandaag de dag zou brengen. In de afgelopen jaren heb ik met veel passie andere entrepeneurs, van klein tot groot, geholpen bij het ‘branden’ van hun bedrijf. Ik geloof in authenciteit, in het uniek zijn en met passie jouw verhaal vertellen.

Mijn passie voor brand- & webdesign en de enorme ervaring die ik al die jaren heb opgebouwd, wil ik graag delen via mijn online ‘Design Y.O.U.R.S.’ programma: (Design Your Own Unique Responsive Site). Creatieve entrepeneurs die hun business naar de next level willen brengen en hun droom willen waarmaken, geeft mij enorm veel energie. Je leeft maar één keer en ik geloof in volgen van je passie en doen waar jij gelukkig van wordt!

YES! DE EERSTE STAP
NAAR JOUW UNIEKE BRAND

Vul je naam en email in om
'The Blueprint Guide' naar jouw inbox
te versturen. Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om en ga er dan ook vanuit, dat je hiermee akkoord gaat met de privacyverklaring.

Gelukt! 'The Blueprint Guide' is onderweg naar je inbox.