hi there

ik ben Margeriet

“Een brand & webdesigner met ‘big dreams and goals‘ werkend vanuit het prachtige dorp Ouderkerk aan de Amstel onder de rook van Amsterdam. Sinds 1998 ben ik al zelfstandig ondernemer en doe ik wat ik het allerleukste vind, namelijk mooie dingen creëren!”

 

 

Op 26-jarige leeftijd nam ik het besluit om mijn baan in loondienst op te zeggen en full time mijn eigen bedrijf te gaan runnen. Het was een stap waarvan ik toen nog niet wist waar het me vandaag de dag zou brengen. Maar wat ben ik blij dat ik die keuze ooit gemaakt heb!

“All progress takes place outside the comfort zone.”


[  Michael John Bobak  ]

Uiteraard is het niet zonder slag of stoot gegaan en heb ik ook mijn ups and downs gehad in de afgelopen jaren. Maar uit elke tegenslag haal ik weer iets positiefs en zie dat als een leerles, waardoor het fundament van mijn bedrijf, steeds sterker wordt.

In de afgelopen jaren heb ik met veel passie andere entrepeneurs, van klein tot groot, geholpen bij het ‘branden’ van hun bedrijf. Ik geloof in authenciteit, in het uniek zijn en met passie jouw verhaal vertellen, door middel van een unieke brand identiteit! Een logo (met  bijbehorende huisstijl) en een website waar jij enorm trots op kunt zijn.

De wereld laten zien wat jij te bieden hebt en daarmee die mensen bereikt die enorm gelukkig worden van jouw dienst of product. What else could you wish for!

 

“Wil je weten wat mij een super goed gevoel geeft?”

Ondernemers helpen met een unieke branding en website, waarvan ze heel blij worden. Ik geloof namelijk heilig in een succesvollere business en meer omzet, als jij met passie en trots over je eigen brand kunt vertellen. Wat is er nu mooier dan een brand dat laat zien waar jij voor staat en met passie kunt zeggen: Hey, this is me! Je ogen beginnen te stralen en je raakt er niet over uitgepraat. Als ik dan diegene ben die jou mag helpen om dit te bereiken… dan is mijn missie geslaagd!

INSIDE OUT

Weet je dat…

…ik het heerlijk vind om te FOTOGRAFEREN en mijn spiegelreflexcamera altijd mee op reis neem om dat ‘perfecte plaatje’ te schieten.

…ik ook een opleiding vitaliteitscoach & lifestyle-adviseur heb gevolgd, waarmee je aan de hand van de VIJF ELEMENTEN (NSK) eenvoudig en doeltreffend inzicht kunt geven in iemands persoonlijke ontwikkeling en ontwikkelpunten.

…ik dol ben om mijn poezenkind, een KATER ‘MIZU’ genaamd. Zijn naam komt uit het japans en betekent ‘water’. Hij is namelijk (net als ik) volgens de vijf elementen leer, geboren in het water jaar.

…ik graag elk winterseizoen weer op mijn SNOWBOARD sta, om de bergen af te dalen. Dat sneeuwlandschap, waanzinnig!

…ik ook in AEMSTELBEAT coverband zing als leadzangeres.

“I can do things you cannot
You can do things I cannot
Together we can do great things”

[ MOTHER TERESA ]

op mijn bucketlist

01

de machu picchu beklimmen

 

02

PIANO LEREN SPELEN

 

03

IN EEN STRAALJAGER VLIEGEN

 

Enough about me…

Laten we het nu over jou hebben!

Je kunt mijn ‘partner in crime’ worden als je…

>> klaar bent om de kern van jouw business aan te scherpen…

en een eigen uniek, persoonlijk en onweerstaanbaar merk wilt creëreen dat laat zien waar je voor staat, anders is dan anderen en meer omzet genereert.

>> niet bang bent om te investeren in jouw business…

en bij jouw DIY design een ‘oh, dat kan echt niet meer!’ roept. Je de witte vlag uitsteekt en kijkhard roept ‘Hellluupp’. En weet dat mooie en professionele designs nu eenmaal geld kosten.

>> jouw branding wilt uit besteden aan een professional…

en eindelijk jouw business naar de ‘next level’ wilt brengen. Omdat je je graag alles zelf onder contrrole wilt houden, maar niemand heeft de tijd en expertise voor #alleszelfdoen.

>>mijn werk hebt gezien en mijn stijl ‘super gaaf’ vind…

en denkt ‘OMG’, dat wil ik ook!

Ready to change the world?

Schouders laag, kin omhoog, pokerface op.

YES! DE EERSTE STAP
NAAR JOUW UNIEKE BRAND

Vul je naam en email in om
'The Blueprint Guide' naar jouw inbox
te versturen. Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om en ga er dan ook vanuit, dat je hiermee akkoord gaat met de privacyverklaring.

Gelukt! 'The Blueprint Guide' is onderweg naar je inbox.