design yours

PROGRAMMA

HÉT GEHEIM voor een succesvolleRE business en meer omzet…

…door het aantrekken van jouw ideale klant met een branding en website die laat zien waar jij voor staat!

Ben jij die (startende) online ondernemer die klaar is voor een complete, stap-voor-stap online training waarbij ik je meeneem in de wereld van brand- & webdesign? Waarbij jij zelf je eigen brand en website bouwt en de controle in eigen hand houd, zonder afhankelijk te zijn van andere partijen en daarmee ook nog eens een hoop tijd en geld bespaart. En ook nog eens je ideale klant bereikt en (meer) omzet genereert door een unieke branding.

Meld je dan aan voor mijn online ‘Design Y.O.U.R.S.’ programma, waarmee ik je binnen 8 weken alle skills leer op het gebied van brand & webdesign en online ondernemen. Krijg meteen toegang tot alle content (video’s, ebooks, tutorials, bonussen, etc.), geen ‘waiting games’, want ook ik hou niet van wachten en ben net als jij, fan van het bingewatchen van series! Are you ready to rumble?

ONLINE 

Ben jij die startende (online) ondernemer?

 Natuurlijk kun je zelf een logo in elkaar flansen, maar vergeet niet dat je logo de basis is van je BRANDSTORY. Als ondernemer wil je jouw doelen behalen en missie vertellen. Branding begint daarom met een goed logo, dat laat zien waar jouw bedrijf voor staat en aanvoelt als ‘ik’, maar waar vooral jij HAPPY van wordt!    

WEBSITE

Een website met een ‘WOW’ effect bij die eerste online indruk?

 Met een UNIEKE WEBSITE in jouw eigen huisstijl, die vertelt waar jij voor staat, wat je te bieden hebt en bovenal wat jou onderscheid van de rest. Een digitaal vistitekaartje waarmee je laat zien waarom ze met jou moeten samenwerken. Met trots kun je JOUW PASSIE aan de wereld laten zien.

‘Are you ready to shine?’

imagine

wat als je…

R

een duurzame en goedlopende business kunt bouwen met een brand waar jij voor staat

R

een a-z stappenplan voor de hand hebt met alle tools die je nodig hebt om je eigen brand en website te bouwen.

R

je eigen website hebt gemaakt en iedereen denkt dat jij daar een dure webdesigner voor ingehuurd hebt.

R

een oplossing krijgt voor je angst van ‘OH NO’ naar kunnen zeggen ‘YES, I DID IT!’, compleet met een box move wanneer niemand in de buurt is.

R

meer kunt vragen en toch ingehuurd word, ongeacht dat er entrepeneurs in jouw omgeving zitten die minder vragen.

Jij weet als geen ander dat als je professioneel over wilt komen, je branding authentiek en de communicatie ‘damn GOOD’ moet zijn, om jouw ideale klant aan te spreken.

Want in een ideale wereld, sluit je meteen die deal met je ideale klant zonder dat hij of zij ook maar een blik op je prijzenlijst werpt, omdat ze jou zo uniek en te gek vinden op Instagram! Je schakelt direct door naar je hogere versnelling en laat zien hoe graag en goed jij hun kunt helpen met jouw passie.

[ Off the record – dat is nu nog niet bij jou het geval! ]

Meestal als gevraagd wordt je diensten te leveren, dan vallen deze – jep, you’re right – meer onder de categorie vrienden en familie en reken je vaak minder voor dan dat je normaal zou vragen.

Het is niet zo dat je niet dankbaar bent dat je betaalt krijgt voor iets dat je graag doet… Wat als je het eens kon veranderen naar een unieke en persoonlijke online presentatie, beleving en branding, dan zou je pas echt in business zijn!

Het is makkelijk te denken dat we het allemaal zelf wel kunnen en moeten uitvinden. Dat is wat ik wel gedaan heb: het is tijdrovend, soms best eenzaam en het meest inefficiënte wat ik ooit gedaan heb, maar ik heb er wel een hoop van geleerd. Al deze kennis wil ik daarom graag met jou delen zodat jij, tijd, energie en geld kunt besparen!

Waarom zou je het wiel opnieuw moeten uitvinden?
Mijn naam is Margeriet en ik heb het ‘Design Y.O.U.R.S.’ programma gemaakt voor entrepeneurs zoals jij.

Omdat ik ook op dat punt heb gestaan een aantal jaren geleden. Op zoek naar het ultieme programma waarmee ik mijn eigen website kon maken, zonder enorm veel concessies te doen aan design en veel van HTML-code af te weten. Dus focuste ik me op mijn online presentatie en een nieuwe stap in mijn business, het online ondernemen.

Ik leer je in mijn online programma hoe je jouw eigen website kunt branden, bouwen en beheren, zodat jij in control bent, tijd en ook nog eens geld bespaart!

Design Y.O.U.R.S, is mijn complete online programma waarmee je binnen ‘no time’ je eigen WordPress website bouwt, zelf de controle houdt en ook nog eens geld bespaart!

helpt je onder andere met:

R

het neerzetten van een unieke ‘killer’ brand.

R

het bouwen van een ‘rocking your business’ website.

R

het creëren van een business volgens jouw (kern)waarden.

R

het aantrekken van ideale klanten… en deze in betalende klanten omzetten.

R

…nog veel meer!

design y.o.u.r.s. mission statement 

In de afgelopen twee decennia heb ik vele ondernemers geholpen bij het maken van hun branding en websites. Het delen van al deze kennis om jouw business te laten groeien en te laten zien waar jij voor staat, that’s my passion!

Dit programma zal je helpen bij het maken van een website in jouw eigen stijl, dat waar jij voor staat en passievol over kunt vertellen. Ik geef je tips over design, kleurgebruik, lettertypes, etc. Ik ga al mijn kennis met je delen, maar je zult het uiteindelijk wel allemaal zelf moeten doen. Tijd en energie investeren en het zal misschien niet meteen helemaal perfect zijn.

Je onderscheid je echter wel van de rest en je leert hoe je je eigen verhaal, je passie in beeld en vorm, deelt met de wereld op zo’n manier dat je uniek bent en anders bent dan anderen.

Want ik geloof in een succesvollere business met meer omzet door een unieke, ijzersterke branding met dito website!

Het begint allemaal bij jezelf, maar ik weet ook uit eigen ervaring dat er niets enger is dan tijd, energie en vooral geld te investeren in iets waarbij je niet weet waar het je gaat brengen en of je het wel kunt. Maar geloof me, als ik het kan, kun jij het ook.

Create the life and business you love!

 

DESIGN YOURS

DIT IS HOE HET PROGRAMMA WERKT

START RIGHT NOW

 

Wannneer je je inschrijft, krijg je direct toegang tot het hele online programma en de content. Geen ‘waiting games’, want ook ik hou van bingewatchen! Schenk een glas wijn in, bekijk de video’s en begin met leren en het maken van je eigen WordPress website met plug and play thema.

JOIN THE COMMUNITY

 

Als je zover bent meld je dan aan voor de afgesloten Facebook groep. Hierin kun je al je vragen stellen betreffende het lesmateriaal of de dingen waar je tegen aan loopt bij het bouwen. Het team van Art of Design en je mede ‘Design Y.O.U.R.S’ members zullen antwoord geven op je vragen.

ENJOY YOUR RESULTS

 

Binnen ‘no time’ bouw en design jij je eigen website. Kun je deze lanceren en laten zien ‘what matters the most’ namelijk jouw business, dat waar jij voor staat. Jouw passie delen met de wereld, zoals ik mijn passie met jouw deel. Andere mensen hun dromen laten waarmaken en doelen bereiken.

de modules

MODULE 1

inside out

 

MODULE 2

BRANDING

MODULE 3

LAYOUT

MODULE 4

CONTENT

MODULE 5

INSTALLING

 

MODULE 6

BUILDING

MODULE 7

SEO & ANALYSTICS

MODULE 8

BACKUP & SECURITY

MODULE 01 | INSIDE OUT

Elk bedrijf is ontstaan uit een gedachte, een gevoel. Waar geloof jij in? Het fundament voor je business en daarmee ook je website. In deze module leer je het helder krijgen van waarom je doet wat je doet. Wat jouw kernwaarden zijn, je visie en missie en wie jij nu eigenlijk wilt helpen met jouw business. Aan het eind van deze module heb jij een stevig fundament voor jouw unieke business en website waarmee jij het verschil gaat maken in deze wereld.

MODULE 02 | BRANDING

De uitstraling (branding) van je website is een belangrijk onderdeel, het laat visueel in vorm en stijl zien waar je business voor staat. Het moet de bezoeker dat gevoel geven waar hij naar op zoek is en vertrouwen uitstralen. In deze module leer je, zonder direct bezig te zijn met de inhoud van je website, hoe je tot een branding (kleurenpalet, lettertypes, beeld, etc.) komt die uniek is en bij jouw business past.  

MODULE 02 | BRANDING

De uitstraling (branding) van je website is een belangrijk onderdeel, het laat visueel in vorm en stijl zien waar je business voor staat. Het moet de bezoeker dat gevoel geven waar hij naar op zoek is en vertrouwen uitstralen. In deze module leer je, zonder direct bezig te zijn met de inhoud van je website, hoe je tot een branding (kleurenpalet, lettertypes, beeld, etc.) komt die uniek is en bij jouw business past.  

MODULE 03 | LAYOUT

Een website moet goed in elkaar zitten. Waar zet je wat en zit het gebruiksvriendelijk in elkaar? Dit doe je met behulp van een wireframe, een soort van bouwtekening voor je website. In deze module leer je hoe je een wireframe kunt maken en waar je rekening mee moet houden. En hoe een salespage en een email opt-in onlosmakelijk verbonden aan elkaar zijn en hoe jij deze kunt toepassen, zodat jij snel van start kan en bezoekers van je website in klanten kunt laten veranderen.

MODULE 04 | CONTENT

De uitstraling (branding) van je website is een belangrijk onderdeel, het laat visueel in vorm en stijl zien waar je business voor staat. Het moet de bezoeker dat gevoel geven waar hij naar op zoek is en vertrouwen uitstralen. In deze module leer je, zonder direct bezig te zijn met de inhoud van je website, hoe je tot een branding komt die uniek is en bij jouw business past.

MODULE 04 | CONTENT

De uitstraling (branding) van je website is een belangrijk onderdeel, het laat visueel in vorm en stijl zien waar je business voor staat. Het moet de bezoeker dat gevoel geven waar hij naar op zoek is en vertrouwen uitstralen. In deze module leer je, zonder direct bezig te zijn met de inhoud van je website, hoe je tot een branding komt die uniek is en bij jouw business past.

MODULE 05 | INSTALLING

De uitstraling (branding) van je website is een belangrijk onderdeel, het laat visueel in vorm en stijl zien waar je business voor staat. Het moet de bezoeker dat gevoel geven waar hij naar op zoek is en vertrouwen uitstralen. In deze module leer je, zonder direct bezig te zijn met de inhoud van je website, hoe je tot een branding komt die uniek is en bij jouw business past.

MODULE 06 | BUILDING

De uitstraling (branding) van je website is een belangrijk onderdeel, het laat visueel in vorm en stijl zien waar je business voor staat. Het moet de bezoeker dat gevoel geven waar hij naar op zoek is en vertrouwen uitstralen. In deze module leer je, zonder direct bezig te zijn met de inhoud van je website, hoe je tot een branding komt die uniek is en bij jouw business past.

MODULE 06 | BUILDING

De uitstraling (branding) van je website is een belangrijk onderdeel, het laat visueel in vorm en stijl zien waar je business voor staat. Het moet de bezoeker dat gevoel geven waar hij naar op zoek is en vertrouwen uitstralen. In deze module leer je, zonder direct bezig te zijn met de inhoud van je website, hoe je tot een branding komt die uniek is en bij jouw business past.

MODULE 07 | SEO & ANALYTICS

De uitstraling (branding) van je website is een belangrijk onderdeel, het laat visueel in vorm en stijl zien waar je business voor staat. Het moet de bezoeker dat gevoel geven waar hij naar op zoek is en vertrouwen uitstralen. In deze module leer je, zonder direct bezig te zijn met de inhoud van je website, hoe je tot een branding komt die uniek is en bij jouw business past.

MODULE 08 | BACKUP & SECURITY

De uitstraling (branding) van je website is een belangrijk onderdeel, het laat visueel in vorm en stijl zien waar je business voor staat. Het moet de bezoeker dat gevoel geven waar hij naar op zoek is en vertrouwen uitstralen. In deze module leer je, zonder direct bezig te zijn met de inhoud van je website, hoe je tot een branding komt die uniek is en bij jouw business past.

MODULE 08 | BACKUP & SECURITY

De uitstraling (branding) van je website is een belangrijk onderdeel, het laat visueel in vorm en stijl zien waar je business voor staat. Het moet de bezoeker dat gevoel geven waar hij naar op zoek is en vertrouwen uitstralen. In deze module leer je, zonder direct bezig te zijn met de inhoud van je website, hoe je tot een branding komt die uniek is en bij jouw business past.

sounds great

maar wat kost het?

Investeer in je business, volg je passie en maak je dromen waar!

Het ‘Design Y.O.U.R.S’ programma is gemaakt om elke ‘small business’ entrepeneur en creatieve dromer te helpen met het design, bouwen en beheren van een eigen website. Kortom een ‘do it yourself website’, want ik weet als geen ander dat een op maat website laten maken, voor vele startende of kleine ondernemers gewoonweg soms financieel niet haalbaar is. Ik wil dat dit programma voor iedereen die zijn passie wil volgen bereikbaar is, ongeacht of je startend bent of al reeds een business hebt.

eenmalige investering van

€ 1.495

8 super coole modules
xx videolessen
xx killer bonussen
life-time access
30 dagen – 100% geld terug garantie?

Hoeveel tijd moet ik investeren?

Ongeveer 4-6 uur per week zou een aanbeveling zijn om te investeren in het bekijken van de content in een module, inclusief het bouwen van je eigen unieke website. Natuurlijk ligt het aan je eigen planning en toewijding die je in het maken van je website wilt stoppen.

Hoe meer focus je hebt, hoe sneller je je eigen website kunt lanceren en je business naar de ‘next level’ kunt brengen. Maar heb je meer tijd nodig, geen probleem. Het online programma heeft een lifetime-acces!

Alles online beschikbaar

Het hele programma is online zodat je overal en op elke (mobiele of desktop) device kunt inloggen en aan je website kunt werken. Al het lesmateriaal (videomateriaal, werkboeken en resources) bevindt zich in de afgesloten member area. Je kunt altijd vragen stellen en krijgt feedback van het support-team of van je mede ‘Design Y.O.U.R.S’-members.

Online support en community

Als je vragen hebt of je wilt iets delen, dan kun je dat altijd in de besloten facebookgroep doen of een email sturen aan support@artofdesign.nl  Het support-team streeft ernaar om zo snel mogelijk te antwoorden.

“today is a perfect day to start living your dreams”

Als startende ondernemer had ik  een complete huisstijl nodig. Voor mij was het zelfsprekend dat ik Margeriet mijn huisstijl van A tot Z toevertrouwde. Niet alleen omdat ik Margeriet zeer gedreven, professioneel en creatief vind in haar vak maar ook om de persoon. Ik ken Margeriet al vele jaren en Margeriet is een bijzonder mooi persoon, ze is altijd positief, enthousiast, meedenkend en doortastend. Margeriet begrijpt en voelt perfect aan hoe mijn wensen te vertalen in een prachtig onderscheidend design. Ik vond het ongelooflijk spannend, wat ze ervan gemaakt zou hebben; toen ik het ontwerp voor eerst zag voelde ik mij zo trots, zo blij! Wauw! Wat een geweldig mooi, strak, stoer, stijlvol en modern ontwerp. Zo passend bij mij, bij wie ik ben en wat ik uit wil stralen met mijn bedrijf. Hiermee kan ik voor de dag komen: een indrukwekkend logo wat bijdraagt aan een maximale beleving en professionele positionering. Margeriet, je ben een absolute Topper!! Dank je wel voor het prachtige logo. Ik ben je heel erg dankbaar.” 

Janine Huver

Gewichts- en voedingscoach, Weight & Balance

YES! DE EERSTE STAP
NAAR JOUW UNIEKE BRAND

Vul je naam en email in om
'The Blueprint Guide' naar jouw inbox
te versturen. Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om en ga er dan ook vanuit, dat je hiermee akkoord gaat met de privacyverklaring.

Gelukt! 'The Blueprint Guide' is onderweg naar je inbox.